6,500.00 TL
TELEFONDA SİPARİŞ VER
0216 566 33 00
Tıklayın, telefonunuzu bırakın. Sizi arayalım.
NURBAL OvuTime, özenle seçilen bitkisel ekstraktlar, arı ürünleri ve Nurbal'a özel bal karışımı ile hazırlanan bitkisel destek ürünüdür.
Her sipariş, üretim standartlarına uygun şekilde hazırlanarak hijyenik koşullarda paketlenir ve tüketiciye ulaştırılır.
Saf bitki ekstraktları, seçkin arı ürünleri ve Nurbal'a özel bal ile uygun oranlarda bir araya getirilerek hazırlanmış karışım formundadır.
Emniyet bantlı, özel korumalı kavanoz ambalaj.
1200 g
Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.
Doğrudan güneş ışığından, aşırı sıcak ve nemden koruyunuz.
Kavanoz kapağını her kullanım sonrasında sıkıca kapatınız.
Son tüketim tarihi ve parti numarası ambalaj üzerinde yer almaktadır.
Ürünlerimiz uygun sıcaklık ve nem koşullarında muhafaza edilmekte, kalite kontrol süreçlerinden geçirilerek özenle paketlenmekte ve güvenli şekilde sevk edilmektedir.
Nurbal ürünlerinde kullanılan ham maddeler, kalite standartları doğrultusunda tedarik edilmekte olup üretim sürecinde hijyen ve ürün güvenliği esas alınmaktadır.
Bu ürün ilaç değildir.
Hastalıkların önlenmesi veya tedavi edilmesi amacıyla kullanılmaz.
Teşhis ve tedavi için mutlaka doktorunuza veya sağlık kuruluşlarına başvurunuz.
Takviye edici gıdalar, dengeli ve çeşitli beslenmenin yerine geçmez.
Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
E-posta: info@nurbal.com
Satın almış olduğunuz ürünleri 14 gün içerisinde koşulsuz iade edebilirsiniz. İade edeceğiniz ürünlerin ambalajları bozulmamış, ürünler gıda olduğundan kapakları açılmamış ve emniyet bantları yırtılmamış olması ayrıca faturasının olması gerekmektedir.
Kusurlu ürünlerde kargo bedeli tarafımıza aittir, aksi durumda kargo ücreti alıcıya aittir. Geri gönderimlerde sadece Yurtiçi kargoyu kullanınız aksi durumda gelen kargolar iade departmanımız tarafından kabul edilmeyecektir.
İadesi kabul edilen ürün/ürünlerde para iadesi aynı günde işlem yapılan kart hesabına yapılmaktadır, (geri iadeler bankanızın onay süresine göre farklılık gösterebilir)